Nygammal övning och en debutant :-)

Vid dagens träning så var det dags för Kristofer att gör debut som klubbinstruktör. Han och Johan delade på träningspasset så de fem tränande fick prova på olika tekniker.

Johan började med försvar mot olika slag: rakt, högerkrok, upper cut och backhandslag.

Därefter kördes en gammal favorit med ”en i mitten”.
Idag fick en efter en stå med slutna ögon i mitten av mattan och där bli fasthållen på olika sätt av de andra. När en fasthållning var klar fick ”den i mitten” öppna ögonen och göra första bästa teknik som den kom på för att ta sig loss. En bra övning för att se vilka rörelser, tekniker som sitter i ryggmärgen.
Övningen var mycket uppskattad och kommer att upprepas framöver.

Kristofer avslutade sedan passet med försvar där motståndaren tar tag i jackan och slår ett slag med andra handen. Det var förflyttningar åt vänster, höger, neråt och framåt som gällde. Som sista teknik kördes försvar i trånga utrymmen.

Sju glada och nöjda Five Elementare gick sedan hem för lite påskledighet.

Träning som vanligt på tisdag 😉